Dostava po celotni Sloveniji 
PRILJUBLJENI IZDELKI
MOJ RAČUN
KOŠARICA (0)
Pregled košarice

V košarici ni izdelkov.

Zakaj bi vsaka moderna pisarna morala
biti zelena oaza?

Zdravo, dragi bralci!

Ste že kdaj vstopili v pisarno in takoj začutili svežino, mirnost in toplino, ki jo ustvarjajo čudovite rastline? Vse več podjetij prepoznava prednosti, ki jih prinašajo zelene rastline v delovnem okolju. Če ste lastnik podjetja, direktor ali na kakršni koli odločevalski poziciji, vam predstavljam razloge, zakaj bi morali svojo pisarno preoblikovati v zeleno oazo!

1. Rastline izboljšujejo kakovost zraka

Rastline naravno filtrirajo zrak, odstranjujejo toksine in sproščajo kisik. Z njimi lahko izboljšate kakovost zraka v vašem delovnem prostoru, kar bo pripomoglo k boljšemu zdravju in večji produktivnosti zaposlenih.

2. Ustvarjajo pozitivno in ustvarjalno vzdušje

Nič ne more zamenjati občutka, ki ga prinaša sveže zelena barva. Rastline pomagajo zmanjšati stres, povečajo koncentracijo in ustvarjalnost. So popoln dodatek za vsak kreativen kotiček!

3. Estetska vrednost

Eleganten lonec z rastlino lahko preoblikuje vsak prostor. Še tako moderna in hladna pisarna lahko s pomočjo rastlin postane topla in vabljiva.

Posnetek zaslona 2022-07-26 074724

Najboljše rastline za vašo pisarno

Večje Dracaene

Dracaena: Nezahtevna rastlina, ki jo je treba zaliti le enkrat tedensko. Lahko uspeva na svetlejših ali nekoliko temnejših mestih.

Manjše Dracaene

Sanseverie

Sanseveria: Znana tudi kot “jezik tašče”, je izjemno nezahtevna in potrebuje zalivanje le enkrat na 14 dni. Idealna je za svetlejše ali temnejše kotičke.

Zamije

Zamija: To je prava izbira za tiste, ki pogosto pozabite na zalivanje, saj potrebuje vodo le enkrat na 10-14 dni in ne potrebuje veliko svetlobe.

Crassule

Crassule: Te lepotice ne potrebujejo veliko pozornosti. Zalivate jih na vsake 2-3 tedne. Nekatere legende celo trdijo, da prinašajo srečo in blaginjo!

Strelicije

Strelicija: Za ljubitelje eksotike. Zalivanje enkrat na teden in odlično prenaša sončno lego.

strelitzia za v pisarno

Zaključek

V današnjem hitrem svetu, kjer je delovno okolje pogosto pod pritiskom in stresom, bi morali ustvariti prostor, kjer se bomo počutili sproščeno in motivirano. Rastline so enostaven, a učinkovit način za to.

Dragi vodje in odločevalci, zdaj je pravi čas, da svojo pisarno spremenite v zeleno oazo. Vaši zaposleni, stranke in tudi vaša produktivnost vam bodo hvaležni!

Upam, da vam je ta blog post v pomoč pri sprejemanju odločitev o zelenjenju vaših delovnih prostorov. Ne pozabite, narava je naša največja zaveznica!

Morda bi vas zanimalo

Obiščite nas od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro, ter v soboto med 9.00 in 14.00!